mariposabanner9

logo anko  Geschillencommissie en Algemene voorwaarden van de ANKO

Algemene voorwaarden Mariposa

Privacy
Als consument heeft u recht op bescherming van uw persoonlijke gegevens. Mariposa behandelt uw persoonlijke gegevens zoals voorgeschreven wordt in de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Mariposa registreert uw persoonsgegevens alleen waar nodig. De persoonlijke gegevens die bij ons bekend zijn zullen nooit ter inzage aan derden worden gegeven.
Consumenten beschikken over het recht om de eigen gegevens te verwijderen. U kunt dit doen door zich tot ons te wenden.

Copyright
Deze website bevat oorspronkelijke ideeën, teksten, foto's en figuren, die beschermd zijn door rechten van intellectuele eigendom, zoals auteursrechten of merkrechten. Deze eigendomsrechten berusten bij Mariposa of één van haar licentiegevers. Ieder ander gebruik dan voor zover uitdrukkelijk toegelaten op grond van de toepasselijke wet- en regelgeving is niet toegestaan. Mariposa behoudt al haar rechten voor.

Algemene leveringsvoorwaarden
Mariposa heeft een Webwinkel opgezet met als handelskenmerk: verkoop van pruiken en overige artikelen.

1. Bestelling en leveringsvoorwaarden:
Op alle bestellingen welke geplaatst zijn via deze Webshop, zijn de volgende betaling- en leveringvoorwaarden van toepassing. Mariposa heeft het recht de inhoud van de Webshop en de voorwaarden ten allen tijde te wijzigen. Wij wijzen u erop dat i.v.m. de hygiëne pruiken niet geretourneerd of geruild kunnen worden. Wij bieden alle gelegenheid om persoonlijk bij ons in de zaak te komen passen.

2. Betalingsvoorwaarden:
Bestellingen via onze webwinkel dienen vooruit te worden voldaan op Postbank rekening NL55 INGB0008069139 t.n.v. Mariposa te Amsterdam.
Betaling buiten Nederland: IBAN: NL55 INGB 0008069139 BIC: INGBNL2A

3. Bevestiging ontvangst:
Alle op deze webshop getoonde artikelen zijn vrijblijvend totdat u een orderbevestiging per e-mail heeft ontvangen. Op deze bevestiging staat minimaal de artikelomschrijving, maat, de prijs, het aantal artikelen, verzendkosten, uw naam en postadres.

4.Overeenkomst:
Door de bestelling aan ons te verzenden gaat u een overeenkomst aan met Mariposa waarmee u tevens aangeeft akkoord te gaan met de in deze overeenkomst vermelde gegevens. Hierbij heeft Mariposa de verplichting u zo snel mogelijk het bestelde artikel te doen toekomen.

5. Levering:
Indien voorradig vindt de levering plaats binnen 3 werkdagen na ontvangst van de order.
Wij berekenen € 8,00 verzendkosten binnen Nederland. Buiten Nederland berekenen wij € 14,00.

Als een artikel tijdelijk niet voorradig is, wordt u daarvan in kennis gesteld. In overleg met u wordt uw bestelling of op een later tijdstip alsnog aan u toegezonden, of deze bestelling wordt geannuleerd.

6. Persoonsgegevens:
Mariposa verstrekt geen gegevens aan derden, waarmee de privacy in het geding komt.

7. Klachten:
Alle klachten zullen door Mariposa serieus in behandeling worden genomen. U kunt deze aan ons doorgeven via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of telefoonnummer: 31 (0)20 6670345 | 06 11401498 (Mary) | 06 15490582 (Ilse)
Uw klachten zullen met de meeste spoed worden behandeld.

8. Meerderjarigheid: Iedere koper erkend meerderjarig te zijn of te zijn bijgestaan voor de bestelling door een meerderjarige.

Afdrukken E-mail